50 klarede prøven

50 klarede prøven

Succes: Hvidovre Karate Skole vokser næsten ud af lokalerne

KARATE: 50 ud af Hvidovre Karateskoles 65 elever fik nyt bælte ved juni måneds graduering i idrætsalen på den gamle Sønderkærskole. Den store vækst, som klubben har oplevet gennem sin kun 1½ års levetid, blev synlig for både trænere og elever og forældre, da alle på en gang skulle vise, hvad de har lært det seneste halve år. Det var lige før, der ikke var plads nok til øvelserne.

Sensei Torben Scharling Svendsen, der er en af de førende trænere for karateformen Goju-Ryu i Danmark og internationalt, var indkaldt til at godkende karatekæmpernes præstationer. Han var tydeligt imponeret over den store vækst, klubben har haft på kort tid. Siden karatemesterens seneste besøg i december er der bl.a. åbnet en afdeling for børn mellem 5 og 7 år, der træner med deres forældre.

Bælteprøven, som gradueringen også kaldes, er en festdag i klubben, og derfor blev der også uddelt præmiere til elever for kampgejst, initiativ og performance. Præmierne var sponseret af lokale butikker. Hvidovre Karateskole håber at kunne fortsætte væksten i antallet af unge som ældre elever.

menu
menu