65 ÅR

65 ÅR

En kendt og meget aktiv Hvidovre-borger, Preben Wich Hansen, kan på fredag den 27. marts fejre 65 års fødselsdag.

Preben Hansen er især kendt for sit store uselviske arbejde i Rosenhøj Boldklub, hvor han i juni sidste år blev hyldet da han kunne fejre sit 50 års klubjubilæum.

Preben har både været aktiv som spiller, hvor han som målmand forsøgte at holde buret rent. Men også som forenings-leder og initiativtager, har Preben lagt en masse kræfter i klubbens interesse og ikke mindst når der ikke var nogen til at passe kantinen, så troppede Preben troligt op sammen fru Hansen. Sammen med fru. Hanne har Preben, lagt utrolig mange frivillige timer i klubben. Sidste år har Preben gjort sig som målmandstræner for klubbens piger og han er stadig frisk på, at give nap med, hvis der er et hold som står og mangler en sponsor.

Herudover er han engageret i pensionistklubben “Keglerne”, der hver torsdag slider den grønne dug af billardbordet i foreningen.

Musikken har også fyldt meget i Prebens liv. Bandet “Fluerne” nød godt af hans rytmesans når han slog takten an på trommerne.

Privat er Preben gift med Hanne på 42. år og sammen har de 2 sønner og 4 børnebørn. De gør meget for at tilbringe så meget tid med børnebørnene som muligt og børnebørnene elsker dem.

Fødselsdagen i år bliver udskudt og i stedet skal lyde et kæmpe “Pas på hinanden derude” i Prebens ånd.

menu
menu