8 kommunalt ansatte i karantæne

8 kommunalt ansatte i karantæne

Antallet i hjemmekarantæne fordoblet siden torsdag - medarbejdere både i og udenfor sundhedssektoren er i hjemmekarantæne

Corona er på alles læber, og også Hvidovre Kommune følger de anvisninger, som kan være med til at opdæmme udbredelsen af corona.

Det betyder blandt andet, at også medarbejdere i Hvidovre Kommune er blevet sendt i hjemmekarantæne.

Torsdag eftermiddag var antallet fire, men tirsdag morgen var tallet steget til otte medarbejdere, der er i hjemmekarantæne. Foreløbig har ingen medarbejdere fået konstateret coronavirus, men i følge Hvidovre Avis' oplysninger er der medarbejdere i Hvidovre Kommune, der er blevet testet for coronavirus.

Hvordan forholder Hvidovre Kommune sig til coronavirus-smittefaren?

- Vi følger anvisningerne fra Sundhedsstyrelsen. Der har været møde i kommunens sundhedsfaglige beredskabsledelse, og de nødvendige tiltag er sat i værk, bl.a. i forhold til hygiejne, kommunikation om at undgå smitte osv, lyder det fra Hvidovre Kommunes sundhedsfaglige beredskabsledelse.

Har Hvidovre Kommune et overblik over, hvor mange medarbejdere, der pt. er i hjemmekarantæne pga. risiko for smittespredning af corona-virus?

- Ja, der er pt. i alt otte medarbejdere, som bliver hjemme. Det drejer sig om tre medarbejdere i sundheds- og plejesektoren og fem medarbejdere uden for sundheds- og plejesektoren, skriver Hvidovre Kommunes kommunikationsafdeling i et skriftligt svar til Hvidovre Avis.

Er det alene på sundheds- og ældreområdet, at Hvidovre Kommune beder medarbejdere blive hjemme?

- Nej, vi følger Sundhedsstyrelsens anvisninger og henstiller til, at medarbejdere inden for alle områder, som er kommet hjem fra et af de særlige risikoområder fra den 2. marts og frem, ikke møder på arbejde, lyder det fra kommunens sundhedsfaglige beredskabsledelse.key

menu
menu