80 ÅR

80 ÅR

Walther Jensen, kendt som aktiv i Det Konservative Folkeparti i Hvidovre, hvor han bl.a. har været kandidat til byrådsvalget, samt som kasserer i Hvidovre kirkes menighedsråd, runder de 80 år på næste onsdag den 12., december.

Fødselsaren, der er sjællænder, oprindelig fra Næstved, blev ansat i agenturet for finsk papirindustri med adresse i Amaliegade.

Han blev i 1962 gift med Bodil Gershøj som kom fra Gentofte, hvor de fik lejlighed. Der kom 2 drenge til, og pladsen blev trang, hvorefter de i 1972 købte rækkehus i Albertslund. Efter 14 år i Albertslund hvor drengene voksede op, gik turen til 10 gode år i Vallensbæk. Sønnerne, Jesper og Jan blev gift, flyttede ud og fandt egne boliger. Med tiden opbyggede de også virksomheder i hver sin branche, i Rødovre, og i Tata (Ungarn).

Uden hjemmeboende børn blev huset i Vallensbæk for stort, og ny bolig blev fundet i Hvidovre, hvor Bodil og Walther nu bor på 22. år.

Udviklingen indenfor papirindustrien førte til opsplitning, og en af de finske fabrikker etablerede salg fra lager i Skovlunde. Denne virksomhed blev senere afviklet, og Walther fik ansvar for nyt selskab, Kymmene papir A/S som fandt kontor på Grønningen i København. Med stigende afsætning flyttede firmaet snart til større lokaler på Esplanaden.

I 1996 forlod Walther den finskejede virksomhed, og oprettede derefter egen forretning med papir og tryksager.

menu
menu