80 ÅR

80 ÅR

På mandag den 19. august kan en kendt og afholdt Hvidovreborger, tidl. formand for Produktionsskolen og tidligere formand for “Hvidovre Erhverv”, Bent Aarrebo Pedersen, fejre 80 år fødselsdag.

Foruden en lang og alsidig erhvervskarriere og 17 års formandskab for Danmarks Handelsstandsforeninger, er Aarrebo Pedersen også kendt for mange lokale gøremål, bl.a. i Hvidovre Erhvervskontaktudvalg i mere end 25 år, samt i bestyrelserne for bl.a. Hvidovre Ungdomsskole, A/B Fægtegården, grundejerforeningen Avedørelejren samt Avedøre Fjernvarme. Desuden har Aarrebo været medlem af Integrationsrådet og i bestyrelsen for Hvidovre Ældreråd og Avedøre Lokalråd, samt FOF Hvidovre.

Bent Aarrebo Pedersen, der stammer fra Vordingborg, har læst HD i Kolding og er oprindelig købmandsuddannet. Senere har haft en lang karriere som direktør indenfor radiobranchen samt egen konsulentvirksomhed.

Han boede som nygift på Vesterbro, men flyttede til Egneborgvej Hvidovre Nord i 1970, og fra 2005 har han og fruen haft deres hjem i Avedørelejren, hvorfra han meget aktivt beskriver lokale forhold og deltager i debatten.

Dagen fejres privat.

menu
menu