80 ÅR

80 ÅR

I mere end 40 år har hun arbejdet for forenings- og idrætslivet i Hvidovre, ildsjælen Doris Nellemann Stilhoff, Gurrevej, der på lørdag den 23. maj runder de 80 år.

Doris Nellemann Stilhoff har boet i Hvidovre næsten hele sit liv, idet hun kun var 9 måneder, da familien flyttede hertil fra det jyske. Sin skolegang havde hun på Strandmarksskolen, og fritiden blev brugt i Hvidovre Tennisklub på stadion, hvor hun blev medlem allerede som 14-årig.

I det hele taget har der stået idræt og ledelse på dagsprogrammet hos Doris lige siden. Det startede med bestyrelsesposter i tennisklubben, hvor hun bl.a. var en af initiativtagerne til det nordiske venskabsbysamarbejde med svenske Sollentuna. I godt 12 år var hun desuden en meget aktiv formand for FIH (Fællesidrætsrepræsentationen i Hvidovre), samt i 16 år medlem af Hvidovre Kommunes Folkeoplysningsudvalg, hvor hun i en periode også varetog næstformands- og formandposten.

Erhvervs- og arbejdsmæssigt har hun også været en trofast natur, - mere end 30 års virke som sekretær hos F.L. Schmidt, og en periode også formand for det store firmas personaleforening,

menu
menu