Aabech har fornyet kontrakten med HIF

Aabech har fornyet
kontrakten med HIF

- Vi nåede vor målsætning, og kan sagtens nå endnu højere op, siger Kim Aabech

FODBOLD: Hvidovre Fodbold A/S er blevet enig med divisionsholdets strateg og alderspræsident Kim Aabech om at forsætte samarbejdet året ud.

Det er en aftale der glæder såvel formanden og som hovedpersonen:

- Aabech har været en meget vigtig spiller for os i de to år, han har været her. Det første år med afgørende indflydelse på, at vi så suverænt rykkede op. Og her i år to i 1. division stod han bag rigtig mange mål, og blev - sammen med Agger - også topscorer, bemærker en glad formand Martin Krogh-Jensen.

- Når man oven i det lægger til, at han er fantastisk på både træningsbanen og i omklædningsrummet, jamen så har vi jo alle gode grunde til at forlænge med ham, hvilket vi nu har gjort frem til nytår, tilføjer formanden.

Den offensive kreatør Kim Aabech ser også frem til at starte sæsonen op igen med resten af holdet:

-Jeg valgte at forlænge, fordi HIF og jeg bare er en rigtig god match og vi kan få det til at gå op! Jeg tror, der er så meget mere potentiale i klubben og det ville jeg gerne være med til at skabe og være en del af, udtaler Kim Aabech.

Kim Aabech havde flere andre tilbud, alligevel var det oplagt at forlænge aftalen med HIF:

- Jeg har haft to rigtig gode år i klubben, så det var næsten en selvfølge at fortsætte, selvom der faktisk var andre inde over. Sidste sæson nåede vi jo vores målsætning, men vi kan også se at hvis vi lægger lidt på de forskellige steder, kan vi sagtens ende højere oppe. Så håbet er at klubben har som målsætning, at vi skal op i top 6 i kommende sæson.

ka-ma

menu
menu