Aabech vil gerne spille alle kampe

Aabech vil gerne spille alle kampe

– Det er jo det, jeg elsker og brænder for, siger den 37-årige HIF-strateg...

FODBOLD: I sidste uge blev Hvidovre Fodbold og Kim Aabech enig om at fortsætte samarbejde, – i første omgang frem til nytår til stor glæde for klubbens ledelse, og også for hovedpersonen selv:

- Jeg har været her i tre år, og jeg har det helt fantastisk, så det var helt naturligt at vi forlængede et halvt år. Klubben har været vist været meget glade for mig og jeg har været lige så glad for at være her. Det har været superfedt og tre gode år med oprykning og overlevelse, så jeg håber, jeg kan blive ved med at bidrage. Så må vi se hvor langt ud i fremtiden det rækker.

Selvom han på papiret skulle være forbi sine bedste dage som fodboldspiller, er der ingen tvivl om at teknikeren stadig brænder for spillet: – Jeg har stadig spilleglæden og føler at jeg kan gøre en forskel for holdet på og uden for banen. Så det var et naturligt valg, og jeg var rigtig glad da klubben kom og henvendte sig til mig.

Selvom den kommende sæson ser vanskelig ud med tre nedrykkere fra Superligaen, har Aabech tiltro til Hvidovre-mandskabet:

- Det bliver en anden struktur og nogle andre konkurrenter, vi kommer op i mod. Der kommer bl.a. tre superligahold ned, så det er klart, at det bliver en endnu sværere NordicBet Liga. Men jeg glæder mig, og kan vi få et par forstærkninger, så er jeg ikke tvivl om at vi nok skal klare den....

Om sin rolle i den kommende sæson ser Aabech, at den bliver meget lig den, som han har haft efter Coronapausen:

- Jeg tror, min rolle bliver som den jeg har haft i foråret. Jeg har fået en del spilletid, og så har Frandsen sparet mig i nogle kampe. Sådan bliver det nok ved med at være, men jeg føler mig i god form og har smidt en masse kilo, og vores chef ved også godt, at når man er 37, kan man nok ikke spille tre kampe på en uge, så jeg bliver nok doseret lidt. Men selvfølgelig håber jeg at kunne spille alle kampe, – det er jo det jeg elsker og brænder for, slutter Kim Aabech.ka-ma

menu
menu