Ældre Sagen inviterer til sidste sommer-cykeltur

Ældre Sagen inviterer til sidste sommer-cykeltur

Næste onsdag den 14. august slutter de to turledere i Ældre Sagen i Hvidovre, Poul B. Jensen og Bent Jensen, sommeren cykleture af med en ca. 25 km distance, kaldet “Fra Solsystemet ved Kalveboderne til Harrestrup Å”.

Der er start fra Åmarkens S-station kl. 10.00, og slut ved henholdsvis Hvidovre Station (24 km) eller Harrestrupåens udløb i Kalveboderne (29 km). Det er gratis at deltage, - der er ingen tilmelding, man kan bare møde op.

Afvekslende tur

Der er ikke noget bjergetape, men turen går forbi Bjerget, hvor solen skinner fra toppen ned på alle de planeter deltagerne derefter passerer på vej til dværg-planeten Pluto. Herefter forlader cyklisterne solsystemet ad Planetstien og kører videre langs med Vestvolden frem til Islev, hvorefter man følger Harrestrup Åen ned til Hvidovre Station. Dem, der har lyst og kræfter, kan altså fortsætte de ca. 5 km videre gennem Vigerslevparken til åens udløb i Kalveboderne.

- Foruden dagens turleder, er der altid en “bagstopper” med, og relevante fortællinger kan forventes undervejs, oplyser Poul B. Jensen.

- Det koster ikke noget at være med, men vi forventer godt humør, og deltagerne må meget gerne medbringe madpakke, drikkelse og måske også siddeunderderlag og regntøj...

Mere info kan fås hos Poul B. Jensen på tlf. 20 55 80 15.

menu
menu