Ældrebadminton nu som afdeling i HBC

Ældrebadminton nu som afdeling i HBC

Ældre Sagens badmintonspillere overgår til HBC 60+, men spillested og tid er uændret

Hallen er den samme og ligeså lederne, og det vil stort set også være de samme seniorbadmintonspillere, der mødes.

Men noget er ændret. Ældre Sagens lokale badmintonklub skifter navn til HBC 60+, altså en afdeling af Hvidovre Badminton Club, fortæller Bent Petersen og Lars Møller, der styrer spilletider i HBC-hallen for ca. 100 seniorer – både øvede og mindre øvede - tirsdag og torsdag formiddag. Navneskiftet markerer, at man ikke behøver at være medlem af Ældre Sagen i Hvidovre for at få mulighed for at spille badminton i udvalgte formiddagstimer. Man skal blot være 60 år eller derover og helst socialt anlagt, for sæsonen igennem er der mulighed for at deltage i forskellige arrangementer med fest og farve.

Banekapaciteten muliggør ikke det store optag af nye spillere. Forhør dig om træningsmulighederne tirsdage kl. 9-11 og torsdage kl. 9-12 hos Lars Møller, tlf. 21 65 89 55 eller Bent Petersen, tlf.: 22 86 00 91. Deltagergebyret for en sæson er 600 kr., hvor man ugentlig spiller fire på en bane en time.

Badminton er en populær motionsform for mange ældre, og man har også mulighed for hyggestunder sammen efter udfoldelserne på banen.

menu
menu