ÆLDREPLEJEN BEDRE END SIT RYGTE!

ÆLDREPLEJEN BEDRE END SIT RYGTE!

BENT AARREBO PEDERSEN: Lad os få flere positive historier!

Den senere tids – desværre berettigede – slemme historier om ældreplejen giver et indtryk af, at det på landsplan sejler i hele ældreplejen.

Det er jo ikke tilfældet. Der gøres en formidabel indsats i ældreplejen i disse coronatider, også her i Hvidovre. En indsats, der fortjener langt mere rosværdig omtale, end de slemme historier har fået, som en ødelæggende hammer i hovedet på de ansatte.

De slemme historier skræmmer desværre for meget for nødvendig tilgang af nye engagerede medarbejdere til de mange spændende og givende arbejdsopgaver, der er i ældreplejen i de kommende år.

De gode historier står ikke i kø på redaktionerne. Det burde de. Det fortjener hele ældreplejen ud over landet. Også for de ældre og pårørendes skyld.

Det ville for hele plejesektoren være skønt med en lige så stor bisværm af gode historier i samtlige medier resten af året, som der de seneste måneder har været af slemme historier - som en tak for en god daglig indsats og for en stor corona-indsats.

Også som løftestang til en flot tilgang af nye engagerede medarbejdere de kommende år med forældreopbakning i stedet for desværre i disse tiders negative omtale forståelig forældreskepsis, når der drøftes uddannelse i familien .

Gi' ros i stort og småt, når det er velfortjent, og fortæl det til mange andre- også til pressen. Det luner i det daglige i en travl plejesektor.

Bent Aarrebo Pedersen

Avedørelejren

menu
menu