Agger, Aabech og Djukic reddet HIF

Agger, Aabech og Djukic reddet HIF

Spillemæssigt er HIF inde i en dårlig periode de sidste tre kampe mod Skive, Vejle og senest HB Køge, har spillet ikke set godt ud, det er dog er blevet til 4 point.

Skader hos centrale personer har presset bredden hos HIF der forsat er uden Hakan Redzep der været en af efterårets bedst samt Schmidt og Vatani samt Mike Mortensen der er ude med en brækket næse, på den positive siden blev Nicolaj Agger klar til fredagens bundopgør mod HB Køge.

Kampen udviklede sig som en typisk bundkamp, hvor der blev sparket mere end der blev spillet og struktur var en by i Rusland.

HIF fik ikke den bedste start på kampen, da angriberen Morten Nielsen måtte udgå med en skade efter bare tyve minutter. Ti minutter før pausen kommer gæsterne fra Køge så på tavlen da HIF ikke får afvist et indlæg der ender i det bagerste område hos Jubril Adedeji der scorer første halvlegs eneste mål.

I pausen måtte anfører Christopher Østberg lade sig udskifte og efter et kvarter måtte hans makker på den centrale midt Lasse Brandt Hansen bæres fra banen. Det betød at Per Frandsen, der var løbet tør for midtbanefolk, måtte tænke kreativt og spille resten af opgøret med Mikkel Nøhr og Kim Aabech og unge Marcus Lindberg centralt.

Kort efter udskiftningen af Brandt kommer HIF så tilbage i opgøret da Nicolaj Agger dukker op på en returbold fra HB Køge keeperen og udligner til 1-1. Agger der nu er oppe på 5 scoringer i 8 kampe.

Anden halvleg forsatte med masser af fejl og indianerbold, HB Køge kommer igen foran med tyve minutter igen da HIF ser passivt til at Magnus Häuser ugeneret kan sende et fladt skud forbi Djukic i HIF målet.

Kort efter kunne HB Køge så lukke kampen da Daniel Stenderup begår straffespark, men i duellen imellem Køge topscoreren Martin Koch Helsted og Filip Djukic, bliver HIF keeperen helten da han flot napper Koch forsøg og holder HIF inde i kampen.

Det virkede til at heldet var med det hårdt prøvede HIF mandskab, da Rasmus Louie Larsen får tilkæmpet sig et frispark på kanten af feltet. Her viser Kim Aabech at sparketeknikken bestemt ikke fejler noget da han sparket sit andet sæsonmål op i det korte hjørne og sikre HIF det ene point.

Dermed har HIF forsat kontakt til midten af rækken og den vigtige 9. plads, men der er hårdt brug for sejre i den kommende tid, hvis klubben også skal byde på 1. divisionsbold i næste sæson.

menu
menu