Agger binder sig til HIF

Agger binder sig til HIF

– En stor gevinst i forårets kamp for at nå top 6, siger sportschef Peter Lassen

FODBOLD: Det er ikke meget man har set til Nicolaj Agger i 20/21-sæsonen for Hvidovre; – faktisk blev det kun til 28 minutter i sæsonpremieren mod HB Køge, hvor Agger måtte udgå med en alvorlig knæskade.

Men det lader heldigvis til at Hvidovre-tilhængerne kan se frem til Agger i aktion i det nye år. Den 32-årige målsluger har netop forlænget sin kontrakt, så han også indgår i klubbens planer fremadrettet, oplyser Peter Lassen fra Hvidovre Fodbold,

– Jeg er glad for at det er lykkedes vores formand Martin Krogh-Jensen at forhandle en ny aftale på plads, så Nicolaj Agger fortsat er en del af truppen, der skal være med til at gå efter 6. pladsen, der giver adgang til oprykningsspillet, siger Lassen.

Løfter vores spil

Sportschefen har savnet stjernespilleren, der de seneste år har været en af klubbens bedste:

– Selvom de andre drenge har spillet et absolut godkendt efterår, hvor vi i de fleste kampe har været bedst, så ser jeg frem til at vi får Agger tilbage på banen. Han er først og fremmest en leder, der går forrest på banen, hvor jeg ofte syntes at han har løftet vores spil.

– Desuden så er han også garant for et par scoringer i løbet af en sæson, og det får vi virkelig brug for, hvis vi skal tage det kæmpeskridt der hedder top 6, slutter HIFs sportschef.

Nicolaj Agger blev sidste efterår ”omskolet” til central midtbanespiller grundet skader, og på den uvante position har den tidligere superligaspiller været en kæmpe gevinst for Per Frandsens mandskab.

Agger har trænet med den øvrige trup de sidste par uger, dog uden at han var klar nok til at deltage i kampe. Man forventer, han deltager på lige fod når truppen starter op igen 9. januar i det nye år.ka-ma

menu
menu