Aleksander Lazarevic er tilbage i HIF

Aleksander Lazarevic
er tilbage i HIF

FODBOLD: Det seneste halve år har HIF-angriberen Aleksander Lazarevic været udlejet til Brønshøj i 2. division, hvor det er blevet til tre mål for de hvepsestribede, der sluttede efteråret af på 3. pladsen.

Nu er den 28-årige angriber så tilbage i Hvidovre, og sportschefen håber at alsidige Aleksander Lazarevics arbejdsraseri kan være med til at sikre overlevelse.

- Vi er glade for at have “Aleks” tilbage, nogen gange har man brug for luftforandring og fast spilletid, det har Aleks så fået i Brønshøj, så nu håber vi at han kommer tilbage og bringer noget ny energi ind i truppen, siger sportschef Peter Lassen

Det blev ikke til mange må for Lazarevic i sidste sæson, alligevel bidrog han meget i presspillet og defensivt på dødbolde.

- Jeg ved, vi får meget brug for ham i efteråret, han er en fantastik arbejdshest i presspillet og i luften afviser han alt, og det får vi brug for i flere af kampene i sæsonen, slutter Peter Lassen

Aleksander Lazarevic fik en halvleg lørdagens testkamp mod Vanløse, hvor det blev til et oplæg til halvlegens eneste mål.

menu
menu