Alle børn elsker Sanne!

Alle børn elsker Sanne!

En højt elsket pædagog på Dansborgskolen, Sanne Bruunsgaard, runder de 50 år, på søndag den 7. oktober.

Alle børn elsker Sanne! Hundredvis af børnehaveklasse- og modtagerklassebørn på Dansborgskolen har knuselsket deres “mor”.

Sanne har igennem et langt liv i børnenes tjeneste haft et sikkert blik for hver enkelt barns særlige kompetencer og styrker. Hun har spottet det enkelte barns unikke egenskaber og formået at styrke og udvikle poderne gennem en sprudlende kreativ åre. Der er blevet malet, klippet og bygget i lange baner i Sannes hule på Dansborgskolen i modtagerklassen i den tidligere hjemmehjælpafdeling, hvor hun har skabet et veritabelt værksted for eventyr og oplevelse.

Sanne! Sanne! Sanne! genlyder det på gangen og i lokalet fra ivrige børnestemmer, når de lige skal vise det ene eller andet eller bare skal have “my good teacher’s” opmærksomhed.

Sanne begyndte sin karriere som pædagogmedhjælper i daginstitutionen Vejrmøllen i Albertslund i 1988, hvor hendes talent for det pædagogiske blev åbenbart for enhver lige med det samme. Et par år senere blev hun optaget på Højvangsseminariet og efter endt uddannelse vendte hun tilbage til Vejrmøllen, hvor hun var ansat frem til 2002.

Sanne fik derefter lyst til at prøve kræfter med jobbet som skolepædagog og blev ansat i børnehaveklassen på Dansborgskolen, først som assistent og siden som børnehaveklasseleder. Hendes gode ry løb foran hende, og kommende forældre på skolen spurgte ved indskrivningen, om deres børn kunne komme til at gå i hendes klasse.

I 2013 blev Sanne nomineret til Politikens pris, som årets lærer af forældre på skolen og var med i feltet af de sidste tre kandidater.

Siden 2014 har Sanne varetaget arbejdet med modtagerklasseberedskabet, hvor nytilkomne børn fra hele verden møder skolen for første gang. En kæmpe udfordring, hvor “stien skal trædes, mens man går”. Undervisning af børn uden et fælles sprog - Værsgo’ at gå i gang!

Opgaven har Sanne taget til sig som en mission, og hun har sat en høj standard for dette arbejde.

Sanne er ud over dedikationen for sit arbejde en skattet kollega, som altid yder en jætteindsats, og alle vil gerne arbejde sammen med Sanne, når arbejdet fordrer det kreative og muliges kunst. Kæmpe stort tillykke til alletiders Sanne!

Hans Cramer-Larsen

Lærer på Dansborgskolen

menu
menu