Alle veje fører til mor

Alle veje fører til mor

Foredrag på torsdag den 8. november med Maise og Asta-Maja Njor

At flytte hjemmefra kan være udfordrende, men at være den der bliver ladt tilbage, kan mindst være lige så svært. Det fandt forfatter og journalist Maise Njor ud af, da hendes datter Asta-Maja Njor Boisen fløj fra reden og flyttede til Rom. Heldigvis var de ikke længere væk fra hinanden end en mail. Gennem deres korrespondance til hinanden fik de åbnet op for nogle af de ting som det kan være svært at snakke om ansigt til ansigt.

Maise Njor er blandt andet kendt fra bøgerne “Charlie Hotel Oscar Kilo”, “Michael Laudrups tænder” og “Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster?”. På torsdag den 8. november kan du opleve hende på slap line sammen med sin datter Asta-Maja Njor Boisen. De udgør nemlig de to hovedpersoner i bogen “Alle veje fører til mor” og de vil denne aften fortælle om den skillevej som opstår når ens børn flytter hjemmefra. Og er lykken overhovedet at flytte langt væk hjemmefra?

Foredraget er en del af HvidovreBibliotekernes efterårstema “Det gode liv” med foredrag, udstillinger og workshop, der alle stiller spørgsmålstegn ved vores opfattelse af “det gode liv”. For hvad indebærer dette egentlig for os? Og er det overhovedet åbenlyst, hvad man forstår ved “et godt liv”?

Foredraget er arrangeret af Hvidovre Hovedbibliotek og finder sted på torsdag den 8. november kl. 19.00-20.30 i Kometen, Hvidovrevej 280. Billetter kan rekvireres på hvidovrebib.dk eller ved personligt fremmøde på et af bibliotekerne i Hvidovre og koster 40 kr. inkl. billetgebyr.

menu
menu