Amatørscenen i gang med en ny stor opgave

Amatørscenen i gang med en ny stor opgave

”Tribadernes Nat” opføres på Hvidovre Amatørscene i april

De er ikke bange for at kaste sig ud i krævende forestillinger, aktørerne i Hvidovre Amatørscene i lokaliteterne på Byvej 56.

Næppe har de nydt efterdønningerne fra den succesrige efterårsforestilling “Tårnspringeren”, der blev vist i september måned, før de starter forberedelserne til en ny meget stor udfordring, nemlig Per Olov Enquists berømte skuespil “Tribadernes Nat”, som forventes at få premiere i begyndelse af april måned.

Krævende roller

“Tribaderns Nat” byder på mange svære roller, hvor man bl.a. møder den stridbare August Strindberg, hans kone Siri og hendes veninde Marie. I skuespillet er de ved at prøve på Strindberg-stykket “Den Stærkeste”, og der er dramatik for alle pengene, bl.a. fordi forfatteren og Siri privat ligger i skilsmisseforhandlinger.

“Tribadernes Nat” er af anmeldere tidligere blevet betegnet som et gribende, groft, men også morsomt stykke, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem. Så der er ingen tvivl om at Hvidovre-amatørerne får rig lejlighed til at fremvise hele følelsesregistret i denne svære opgave.

mads-

menu
menu