Amin Jensen fik dommen på Twitter

Amin Jensen fik dommen på Twitter

Amin Jensen føler sig generelt dårligt behandlet af det officielle Danmark - nu overvejer han om han skal anke

Amin Jensen skal betale 5.000 kr. i bøde for ikke at have fjernet sit lyskilt, som politiet har pålagt ham. Og hvis skiltet ikke er fjernet den 1. juni, vil der falde ugebøder á 3.000 kr.

Onsdag kl. 13 i sidste uge faldt der dom i Retten i Glostrup i sagen om Amin Jensens lysskilt. En lille time senere tweetede Vestegnens Anklager dommens resultat. Det var via det sociale medie, at Amin Jensen blev bekendt med udfaldet af sagen.

- I første omgang måtte der gå 36 timer, før jeg skulle have dommen. Så jeg fandt ud af det via Twitter, men kunne ikke få dommen i sin helhed og vidste ikke på hvilke betingelser, den var på, siger Amin Jensen til Hvidovre Avis.

Ingen advokat

Fra Vestegnens Politi lyder det, at sagens parter kunne få udleveret dommen fra kl. 13, og at Amin Jensen var blevet gjort bekendt med, hvornår dommen ville falde. Men da Amin Jensen var såkaldt selvmøder, altså ikke havde en advokat på sagen, var der ingen til at modtage dommen, da den blev afsagt.

Amin Jensen fik derfor tilsendt dommen i sin E-boks dagen derpå, bekræfter Retten i Glostrup. Amin Jensen mener imidlertid, at Retten i Glostrup har begået en fejl, da de sendte dommen af sted til ham.

- Jeg skal også have fundet ud af, hvilke ankemuligheder, der er. Man skulle tro, at man ville få det at vide med dommen, men dommeren har glemt at sende det til mig, så det er endnu en fodfejl, siger han til Hvidovre Avis.

Hvidovre Avis har spurgt Retten i Glostrup, om man har gjort Amin Jensen bekendt med hans ankemuligheder. Svaret lyder i første omgang, at man mener, at Amin Jensen er blevet gjort opmærksom på ankemuligheder, da han var i retten i begyndelsen af maj.

I tvivl om anke

Til Hvidovre Avis siger Amin Jensen, at han endnu ikke har besluttet sig for, om han vil anke.

- Jeg tror jeg anker, men jeg har endnu ikke taget beslutningen. Jeg betragter det som en "synes"-dom, men det er dyrt at gå i Landsretten, så hvis jeg anker ser jeg mig nødsaget til at kontakte en advokat, siger Amin Jensen.

Han understreger desuden, at han generelt føler sig dårligt behandlet af det officielle Danmark.

- Jeg har ikke følt mig specielt godt behandlet, og jeg er meget skuffet over domstolen, så det bliver nok op ad bakke at anke. Men dermed ikke sagt, at man ikke skal gøre det, siger han og tilføjer, at det for ham forklarer, hvorfor der i Danmark kan findes stemmer til partier på de yderste fløje.

- Og så kan folk ikke forstå, at de der yderpunkter får stemmer. Men det er desperate stemmer, og jeg kan ikke forestille mig, at jeg er den eneste, der går igennem noget som det her, siger han.

Samtidig fastslår han dog også, at skiltesagen til tider har været underholdende.

- Noget af det har været sjovt, og kommunen har givet et ulovligt påbud. Så noget har jeg da fået ud af det. Dommen er heller ikke så hård, som anklageren ville have. Anklageren mente f.eks., at skærmen skulle konfiskeres og at jeg skulle have en bøde på 10.000 kr., siger Amin Jensen.

key

menu
menu