Amin skal søge om tilladelse til nyt skilt

Amin skal søge om tilladelse til nyt skilt

Planklagenævnets krav fra november om fornyet behandling af skilteansøgning er endnu ikke behandlet af Hvidovre Kommune - et nyt skilt kræver ny ansøgning

En ansøgning om tilladelse til at opsætte et gammelt skilt gælder ikke, hvis man vil sætte et nyt og anderledes skilt op.

Sådan lyder det fra Hvidovre Kommunes Center for Plan og Miljø.

- En tidligere ansøgning om lovliggørelse af et skilt, der allerede er sat op og taget ned igen, kan ikke træde i stedet for ansøgning om opsætning af et nyt skilt, skriver Center for Plan og Miljø i et skriftligt svar til Hvidovre Avis.

Hvidovre Avis har spurgt Hvidovre Kommune, efter Amin Jensen i sidste uge oplyste, at han planlægger at opsætte et nyt lys-reklameskilt på taget af sit hus på Gl. Køge Landevej.

Som Amin Jensen i sidste uge oplyste til Hvidovre Avis, mener han, at hans tidligere ansøgning til Hvidovre Kommune, som kommunen er blevet pålagt at genbehandle må være tilstrækkeligt.

Den udlægning er Center for Plan og Miljø i imidlertid ikke enig i.

- Når man søger om dispensation efter Planloven, skal det fremgå, hvad det er, man søger om, og præcis hvilken placering, der ønskes. Hvis man planlægger en aktivitet, der kræver en tilladelse, skal man søge om tilladelse, inden man går i gang, står der i svaret fra Hvidovre Kommune til Hvidovre Avis.

Hvidovre Kommune oplyser endvidere, at sagen i november 2018 blev sendt tilbage til kommunen af Planklagenævnet for en behandling.

- Vi kan oplyse, at Planklagenævnet sendte sagen om lovliggørelse af den eksisterende reklameskærm tilbage til fornyet behandling i kommunen den 5. november 2018, og at vi endnu ikke har behandlet ansøgningen. Vi har valgt at prioritere andre sager, lyder det afslutningsvist i det skriftlige svar fra Center for Plan og Miljø.key

menu
menu