Anden etape er afsluttet

Anden etape er afsluttet

HOFOR’s tunnelboremaskine Gudrun skal nu sætte tænderne i jorden under Hvidovre Alle

Nu har Gudrun afsluttet anden lille etape af strækningen og er klar til at blive sænket ned ved Landlystvej/Hvidovre Alle. Det sker i løbet af de næste par uger og derefter tager det et par uger at gøre hende klar igen. Efter planen vil Gudrun sætte tænderne i jorden under Hvidovre Alle fra slutningen af juni måned og fortsætte det meste af sommerferien. Heldigvis kommer det ikke til at forstyrre sommerens hygge i haven alt for meget. Arbejdet foregår seks til syv meter under vejen og vil opleves som en brummen.

Ny rute for cyklister

Arbejdet med at lave skakten ved Landlystvej/Hvidovre Alle er færdigt, og HOFOR er i fuld gang med at klargøre skakten i krydset ved Landlystvej/Hvidovrevej. Det har været nødvendigt at udvide byggepladsen en smule. Det betyder, at cykelstien rundt om skakten midlertidigt er blevet fjernet. Cyklister skal derfor passere mellem byggepladsen og bygningen sammen med fodgængere. Det vil være nødvendigt at stige af cyklen og trække. HOFOR beklager de gener, det giver, men håber på forståelse for, at det er nødvendigt at udvide pladsen for at have sikre arbejdsforhold. Og det er nødvendigt at stå af cyklen, så der ikke sker uheld på fortovet. Hvis alt går efter planen, vil arbejdet med skakten være færdigt i løbet af sommerferien.

Arbejdet på den sidste skakt går i gang

Når vi ikke kan arbejde på skakten i krydset Landlystvej/Hvidovrevej - hvis en støbning eksempelvis skal hærde - så begynder vi arbejdet med at grave ud til den sidste skakt på Hvidovrevej. Der vil derfor begynde at være mere aktivitet på denne byggeplads.

Ny cykelrute - cyklister og fodgængere skal bruge samme sti.

Ny cykelrute - cyklister og fodgængere skal bruge samme sti.

menu
menu