Anker fuldender HIF trup

Anker fuldender HIF trup

FODBOLD: Den næsten to meter høje keeper Victor Anker er blevet enig med HIF om at forsætte samarbejdet.

Den tidligere Brøndby og Næstved keeper kom til HIF i efteråret efter han fik sin aftale med FC Helsingør ophævet.

Man indgik i første omgang en kort aftale for at de to parter kunne se hinanden an om det eventuelt skulle blive til et mere permanent samarbejde og det er det nu blevet til oplyser Formand for Hvidovre Fodbold Martin Krogh-Jensen.

-Vi lavede en kort aftale med Victor i efteråret så vi kunne se hinanden an også i kamp, hvilket har været meget positivt først med nogle gode 2. holds kampe kulmineret med at han faktisk vandt kampen om pladsen i buret på NordicBet Ligaholdet i de sidst to kampe. Derfor var vi heller ikke i tvivl om at vi gerne ville beholde ham og jeg er glad for at vi nu er blevet enige om at forsætte samarbejdet fortæller Martin Krogh-Jensen.

Aftalen betyder at HIF nu har en stærk konkurrence dygtig trup hele vejen rundt.

- Victor Anker stiller os stærkt på målmandsposten, hvor der virkelig bliver kampen om pladsen hos de tre målmænd vi har nu...

Formanden ser også et stort udviklingspotentiale i Anker.

- Vi får en keeper der går ud og ejer luftrummet og byder godt ind til holdet på tros af at han kun er 22 år, så det er også en ung knægt der stadig kan blive bedre og det skal vi så prøve at hjælpe ham til slutter Martin Krogh-Jensen.

menu
menu