Arbejdet er i fuld gang

Arbejdet er i fuld gang

For at gøre rundkørslen på Rebæk Plads mere sikker for især cyklister, skal rundkørslen bygges om. Derfor vil den være lukket for al indtil 9. august

Arbejdet med at gøre rundkørslen på Rebæk Plads mere sikker er i fuld gang.

Derfor er rundkørslen på Rebæk Plads ved Kløverprisvej lukket for biltrafik i perioden fra 1. juli til 9. august. Konkret lukkes der for biltrafik i alle retninger ved både Kløverprisvej (fra Avedøre Havnevej såvel som fra Hvidovrevej), Rebæk Allé (fra nord såvel som fra syd), Immerkær og Femagervej.

Det vil stadig være muligt for cyklister og fodgængere at benytte rundkørslen i perioden, mens bilister skal køre andre veje.

Mens ombygningen af rundkørslen finder sted, vil der være skiltet med omkørsel ad andre veje, herunder via Vesterskel, Præstemosen og Møllehøjsvej samt Hædersdalvej, hvor en bom vil blive åbnet for gennemkørsel af biltrafik.

Ombygningen betyder, at der kommer cykelsti og fodgængerfelt på hævede flader på tværs af alle vejgrene i rundkørslen, trekantsheller i vejgrenene på Kløverprisvej, reduktion af bredden af cirkulationsarealet ved opbygning af overkørselsareal i den inderste del af rundkørslen og generel forbedring af skiltning og afmærkning ved rundkørslen.

menu
menu