Arbejdssejr til HIF-damer

Arbejdssejr til
HIF-damer

Bagud flere gange, men sejren kom "i land" til slut

HÅNDBOLD: Kønt var det ikke, og det ville også være en markant overdrivelse at påstå, at HIFs håndbolddamer leverede bare i nærheden af, hvad deres niveau burde være på dette tidspunkt af sæsonen. Men på trods af en sløj indsats lykkes det alligevel holdet at hive begge point i land og snuppe sejren mod Alb.lund/Glostrup, selvom de flere gange balancerede på kanten af et utilgiveligt nederlag.

Selvom tabellen siger noget andet, så spillede både begge hold som to absolutte bundpropper i tirsdagens opgør i Dansborghallen. Præstationen var usammenhængende og fyldt med tekniske fejl og upræcise afslutninger mod målet. Alligevel havde man fornemmelsen af, at HIF-damerne havde mere overskud og mere fart i fødderne, men desværre blev den overlegenhed bare ikke omsat til mål. Åbne chancer var der nok af, og HIF-damerne var også i teten igennem hele kampen. Et par tvivlsomme kendelser, der gik mod hjemmeholdet i kampens sidste fem minutter bidrog dog til at bevare spændingen – næsten til det allersidste fløjt. Her kunne hjemmeholdets Katja Melander Rasmussen - direkte på frikast - tyre bolden forbi muren og sikre sejren med slutfacit 19-17.

Dermed indtager Hvidovre stadigvæk 2-pladsen i 3. division og retten til at spille oprykningsspil, hvis positionen fastholdes til sæsonens afslutning. Det kræver først og fremmest en sejr mod Rødovres 1. divisionsreserver søndag eftermiddag kl. 16.30 i Rødovre Stadionhal.

menu
menu