Australsk prøvespiller scorede for Hvidovre

Australsk prøvespiller scorede for Hvidovre

Men ellers var der ikke meget at råbe hurra for, da HIF tabte testkampen 1-2 til HIK

FODBOLD: Hvidovres 1. divisionstrup har i de sidste uger haft en U-landsholdsspiller fra Australien, Dylan Ruiz Diaz, med til træningen, hvor han har gjort et godt indtryk. Studerende Dylan Diaz, der er angrebsspiller, var også med en halvleg i sidste tirsdags testkamp mod 2. divisionsholdet HIK, og bragte HIF foran 1-0, da han kom frem til et fladt indlæg fra højre. Ellers var der ikke meget topunderholdning, og HIF måtte indkasserer et nederlag på 1-2, til gæsterne, der havde flere gamle HIF-drenge på holdet. I HIKs forsvar r spillede Frederik Krabbe og Daniel Thorup og på midten lå Frederik Emil Andersen og Jonas Hebo Rasmussen. HIF måtte fortsat undvære en del spillere, bl.a. Nicolaj Agger, Kim Aabech, Andreas Moos, Rasmus Louie Larsen, Daniel Stenderup og målmanden Marco Brylov.

Kun 1 halvleg havde HIF godt styr på gæsterne. Tempoet var ikke var særlig højt, med alt for mange berøringer inden bolden blev spillet videre. Derfor blev det heller ikke til mange muligheder. HIK forsøgte sig med at spille i bagrum, men det havde HIF´s 3-mandsbagkæde med Niclas Halse, Matti Olsen og Ahmed Iljazovski godt styr på.

Mange udskiftningerI pausen skiftede man næsten hele holdet ud, og mange af de unge spillere kom på banen, Tempoet var forsat ikke særlig højt, men de unge drenge fik i perioder langt et fint pres på HIK. Alligevel var det gæsterne der trak sig sejrrigt ud af træningskampen, først på et hjørnespark hvor HIF-forsvaret stod og snorksov og midtvejs begik Frederik Carlsen et straffespark, som keeper Melvin Yndeheim ikke kunne få fingerne på.

HIF havde mod slutningen af kampen et par gode muligheder for udligning. To gange var Yasin Dogan tæt på, men magtede ikke at få bolden i mål.Så den tdiligere HIFer, nu HIK-træner Kristoffer Wickmann, fik en god skalp med hjem til Hellerup.

HIF skal nu forsøge sig igen mod et andet hold fra 2. division, når Holbæk lørdag gæster Hvidovre på Avedøre Stadion. ka-ma

menu
menu