Avedøre er stadig med i DS-toppen

Avedøre er stadig
med i DS-toppen

2-2 i Greve efter ny fin holdindsats

FODBOLD: Avedøre forsvarede pænt sin førsteplads i Danmarksserien søndageftermiddag i Greve, - et af de hold, man forventer vil blande sig i kampen om toppladserne. Kampen endte 2-2, hvilket var et ganske passende resultat, eftersom Avedøre var klart dominerende i 1. halvleg, mens hjemmeholdet nok havde et lille overtag i de sidste 45 minutter.

Men Avedøre er altså stadig med i toppen, - nok lidt overraskende for dem selv, men vurderet efter spillet i de første 4-5 kampe og ikke mindst spillernes ildhu og ganske gode takter, kan holdet nok godt holde sig “deroppe”, og i hvertfald er “nedrykningsspøgelset” fra sidste sæson blevet blæst langt væk.

Bagud to gange!

Det var ikke helt i overensstemmelse med spillets forløb, at hjemmeholdet kom foran 1-0 efter 22 min., da venstresiden hos Avedøre tog sig en blund. Men Martin Nordentoft sørgede for udligning 5 min. før pausen, da en lidt fumlende Greve-keeper ikke fik fat bolden, og AIF-angriberen vel nærmest med et hælspark fik bolden ekspederet i nettet,

Greve svarede igen i 2. halvleg, hvor en for løs opdækning resulterede i en 2-1 føring i det 58. min. Men sluttelig var Martin Nordentoft igen på plettet i det 68. min., da han med et flot brækkende langskud sendte bolden i mål til slutfacit 2-2.

I 2. halvleg var Greve især farlige med en masse lange indkast ind i feltet, men her ryddede Niklas Myhrmann, Mathias S. Christensen og målmand Rasmus Siggaard godt op. På lørdag den 8. september er der hjemmekamp mod Avedøre stadion kl. 13.00 mod Karlslunde.m-

menu
menu