Avedøre fik uafgjort med "Sigge" tilbage i målet

Avedøre fik uafgjort med
"Sigge" tilbage i målet

1-1 i Birkerød, hvor 19 mand kom i kamp

FODBOLD: Efter noget vekslende træningsresultater, havde Avedøres trænerstab valgt 19 spillere til lørdagens træningsmatch på udebane mod et af de lidt stærkere DS-hold Skjold Birkerød. Kampen, der endte 1-1, efter en Avedøre-føring 0-1 ved pausen, havde mange udskiftninger.

Bortset fra et par gode forsøg af nytilkomne Frederik Simson havde Avedøre ikke meget i starten, hvor hjemmeholdet var tættest på, og endda kom helt frem til to åbne chancer, som tilbagevendte Rasmus Siggaard i målet, dog afværgede flot. Simson var sidst i halvlegen lige ved igen, men skuddet gik i sidenettet. Minuttet efter bragte Mathias ”Måge” Redke så Avedøre i front. Lidt jonglering hen over hovedet på en overrasket modstander og et lidt forkølet spark fra den frie position bragte Avedøre i front 1-0.

Udligningen kom efter 62 minutter, hvor et hjørnespark førte til et skud på stolpen fra tæt afstand. Returen sparkede en Birkerød-spiller i mål mellem et virvar af med- og modspillere. Med et kvarter igen afsluttede Birkerød igen, men skuddet sad lige på Siggaard.

Stor skadesliste

Sportschef Per Myhrmann gør status således: - En god gang træning med mange spillere i aktion. Flere af de nye har besluttet sig for at blive i Avedøre, mens der endnu skal tales med 2-3 stykker om betingelserne. Fint, at skiferiedeltagerne var hjemme i aktion igen, undtagen Marc Rosenmejer, der kom hjem med et dårligt knæ. Han kan så sætte sig sammen med de tre andre skadede, Mathias S. Christensen, Sebastian Tan og Lucas Thers og vente på behandlinger og undersøgelser. Mikkel Bang er ude til en gang i efteråret efter korsbåndsoperation.

Avedøres næste træningskamp spilles på lørdag den 15. februar på udebane mod Glostrup kl. 11.00.

menu
menu