Avedøre Idrætscenter klædt i lyserødt

Avedøre Idrætscenter klædt i lyserødt

FLOORBALL: I Hvidovre Attack Floorball Club startede de påsken med at afholde Girls Floorball Easter Camp 2018 i samarbejde med ”Bevæg dig for livet”. Hallen var fyldt med 38 floorballglade piger klædt i lyserøde trøjer.

Det var tre dage med træning, sjov og nye kammerater. De legede mystiske fanger, øvede pasninger, balance, driblinger, spillede diskofloorball og spillede en masse kampe. Og når pigerne skulle have en pause fra staven, spillede de rundbold, klatrede og var i svømmehallen.

- Det har været så fedt at se så mange piger til campen som er glade for floorball. De var klar på alt hvad vi kastede dem ud i og det gør det ekstra fedt at være træner, siger Simone Sisse Jørgensen, som var en af trænerne på campen. Det var tre fantastiske dage fyldt med godt humør og pigerne gav den gas fra start til slut.

- Pigerne kom fra mange forskellige klubber, såsom Benløse, Ganløse, Greve, Jægerspris, Herlev, Vanløse og Hvidovre og det har været fedt at lave noget pigerne kunne samles om. Nu kan de genkende hinanden når de mødes til stævner og det gør noget ved fællesskabet, siger Annahelena Skov Iversen, Skoleleder.

Hvidovre Attack glæder de sig allerede til sommer, hvor de afholder sommercamp både for drenge og piger.

menu
menu