Avedøre IF får nye sportschefer

Avedøre IF får nye sportschefer

Sportslig skærpelse i AIF, der også tilknytter Jesper Kristoffersen som assistenttræner og Martin Nordentoft som spillende assistenttræner

FODBOLD: I Avedøre IF har man valgt at indlede forårssæsonen med en hel del ændringer der helt klart har til formål at skærpe ledelsen af klubbens Sjællandsseriehold.

Kim Junge, der hidtil har haft det sportslige ansvar, skal have nye arbejdsopgaver i bestyrelsen, hvilket betyder at en gammel kending, Johnni Andersen, tiltræder som teamchef og ansvarlig for 1. og 2. holdet, ligesom en ny sportschef, Lars Aabech, får det overordnede daglige ansvar. Endelig tilknyttes en af klubben store spillerprofiler Martin Nordentoft som spillende assistenttræner for Sjællandsserieholdet, og seneste nyt bliver også Jesper Kristoffersen tilknyttet som assistenttræner, og de indgår begge i et tæt samarbejde med cheftræner Denni Conteh.

– Martin Nordentoft er meget respekteret og vellidt i hele truppen, så vi er sikre på, at dette er den helt rigtige mand til opgaven, understreger den nye sportschef Lars Aabech. - Både Johnni og jeg glæder os til samarbejdet med hele truppen og alle de øvrige frivillige der lægger enorme kræfter i, så vi kan se frem til et nyt og meget spændende fodboldår, hvor vi endelig vender hjem til Zebrafolden.

– Det er også lykkedes os, at lave en aftale med Jesper Kristoffersen som assistenttræner for vores 1. senior.

Jesper Kristoffersen er 37 år og bosat i Hvidovre, har en flot karriere som spiller her i blandt i Hvidovre hvor han har spillet små 100 førsteholdskampe og var med i opturen fra DS til 1.div. Der efter i SønderjyskE med oprykning til Superligaen og overlevelse. Jesper afsluttede karrieren i Avarta og for Avedøres 2. hold i SS som spillende assistenttræner.

Han har et rigtigt godt kendskab til truppen og ikke mindste bannerfører for Avedøres værdier.

– Jeg ser frem til at bidrage til fællesskabet, og jeg håber og tror på, at jeg kan være med til at skabe en endnu bedre træningskultur, hvor kombinationen af kammeratskab i omklædningsrummet og stenhårdt arbejde på banen bliver en drivkraft mod først overlevelse i SS og senere retur til DS, hvor jeg mener, Avedøre hører til, siger Jesper Kristoffersen.

De nye i ”chefer”

Om de nye kræfter i den sportslige ledelse i Avedøre kan berettes, at teamchefen Johnni Andersen er 66 år og bosiddende i Avedøre igennem mange år. Han har været en del af AIF i en lille menneskealder. Johnni Andersen er nok bedst kendt fra sin tid som succesrig ungdomstræner for primært junior- og ynglingehold, hvor han ”producerede” flere 1. holdsspillere.

Den nytiltrådte sportschef Lars Aabech er bosiddende i Frederikssund, hvor han har en fortid i Frederikssund I.K. igennem 20 år, først som træner, så ungdomsformand og senest som bestyrelsesformand i 8½ år. Han har dog et godt kendskab til Avedøre, hvor han var aktiv spiller indtil han flyttede til Frederikssund.m-

Martin Nordentoft, AIF-profil, der nu bliver trænerassistent.

Martin Nordentoft, AIF-profil, der nu bliver trænerassistent.

menu
menu