Avedøre må sige farvel til to profiler

Avedøre må sige farvel til to profiler

Har lavet aftale med DS-topholdet Ishøj

FODBOLD: Alt tyder på at Avedøre IF’s danmarksseriehold må starte det nye år i en svækket udgave. To af holdets absolutte profiler Mikkel Reimer-Gadby og Martin Nordentoft forlader klubben til fordel for konkurrenterne Ishøj IF, der de sidste par år har rustet kraftigt op og nu satser på en topplacering.

Avedøre har ikke haft det let i efteråret og sluttede halvsæsonen med fem point op til stregen, efter man tabte årets sidste kamp til netop Ishøj, og det ser altså ikke ud til at blive lettere når foråret skydes i gang.

Det er nemlig to rutinerede drenge der takker af hos de zebrastribede. Mikkel Reimer-Gadby har været en af de offensive profiler siden han kom til fra Rosenhøj og Martin Nordentoft har været en fast del af holdet igennem næsten et årti, hvor han har dækket flere positioner i sine 149 kampe for klubben, hvor han i øvrigt også har sæde i bestyrelsen.

Der ser derfor ud til at blive meget “op ad bakke” for Avedøre i det nye år, men klubben har en tradition for at være bedst med ryggen mod muren, så sportschef Per Myhrmann tror på at man igen kan sikre sig overlevelse i Danmarksserien:

- Vi lå også helt i bunden i 2013 og senest i 2018, og klarede paragrafferne, siger Myhrmann. - Selvfølgelig er vi skuffet over at to af vore mest stabile spillere har valgt at forlade os, men vi håber på en tilgang af nye spillere kan erstatte dem og give os et løft.

Trist besked

I Avedøre havde man i øvrigt håbet på at holdets tidligere topscorer Mikkel Bang, der fik en alvorlig korsbåndskade i starten af sæsonen, ville komme igen til foråret. Men nu viser det sig, at han skal igennem endnu en korsbåndsoperation, så hans genkomst har lange udsigter.

mads-

Martin Nordentoft

Martin Nordentoft

menu
menu