Avedøre sluttede med sejr!

Avedøre sluttede med sejr!

Det gik igen ud over GVI, der blev besejret 2-0

FODBOLD: Efter et rigtigt pointfattigt forår sluttede Avedøre DS-mandskab af med en 2-0 sejr på udebane mod GVI. Det var første sejr siden holdet på hjemmebane besejrede samme GVI, og første gang i ni kampe, det lykkedes Avedøre at score i 2. halvlege, - endda begge mål.

Den første del af kampen havde GVI bolden mest. Men den største chance tilfaldt Avedøres Mathias Redke, der fik en gudeaflevering fra Mathias Christensen på højre kant. I de sidste fem minutter inden pausen havde Redke et godt skud spillet op af Martin Nordentoft, men GVI var lige efter uheldig med et hovedstød, der ramte stolpen og bolden derfra røg i hænderne på målmand Rasmus Siggaard.

Godt fem minutter efter pausen fandt Niklas Myhrmann med en dyb aflevering Mikkel Reimer-Gadby, der blev nedlagt i feltet. Gadby tog selv straffesparket, men det gode spark helt ude ved stolpen blev flot reddet af GVI’s målmand. Efter 51 minutters spil brød Niklas Myhrmann forbandelsen med den manglende scoring, da han sørgede for 1-0 efter et hjørnespark. Det kunne være blevet til 2-0 nogle minutter senere, da Mathias Christensen med en ny gudeaflevering igen fandt Redke foran må, men igen ingen scoring af den unge talentfulde angriber.

Et par hårde tacklinger fra GVI’s side førte til frispark til Avedøre uden for feltet. Det omsatte Sebastian Tan til en 2-0 føring ved at sparke bolden direkte i mål. Mikkel Schmelling var tæt på at bringe Avedøre yderligere foran, da han flot tæmmede bolden og drejede rundt og lobbede bolden over målmanden; men desværre forbi mål fra den spidse vinkel.

GVI’s klart største mulighed faldt til sidst i kampen, men i total fri position flugtede de over mål.

Ikke mange tilskuere var mødt op til kampen, som blev afviklet på kunststofbanen i Nymosen, fordi kampbanen skulle laves om til kunstgræs og var gravet op.

menu
menu