Avedøre tabte kampen i de sidste minutter

Avedøre tabte kampen i de sidste minutter

2-3 nederlag mod Værebro efter 1-0 føring i pausen

FODBOLD: Endnu engang var Avedøre foran 1-0 til kort før kampens ophør. Det stod stadig 1-0, da de 83 minutters spilletid var rundet.

Rohullah Zalmai havde bragt Avedøre foran efter 32 minutter i 1. halvleg med velplaceret spark forbi tidligere landsholdsmålmand Stephan Andersen, spillet fri efter forarbejde fra Martin ”Jern” Nielsen.. Men så betød først lidt ubalance og et par småkiks i tilbageløbet udligning ved Sebastian Søndergaard, og minuttet efter storkiksede Frederik Valentin et spark uden for feltet, og så kunne Anas Guendouri trille bolden i det tomme mål til føring for Værebro.

Frederik Valentin havde ellers spillet en god kamp og bl.a. reddet et flot skud helt oppe i det ene hjørne. Da kampen gik i overtid øgede Sebastian Søndergaard så til 3-1, inden indskiftede Patrick Tra-Bi scorede sit første mål for Avedøre til slutfacit 2-3, lige før dommeren fløjtede af.

Værebro var bedst

At det endnu engang gik galt i de sidste minutter på hjemmebane er ærgerligt, men Værebro havde haft chancer til at være kommet foran flere gange i kampen, bl.a. et brændt straffespark. Værebro havde de største chancer, men Avedøre kombinerede godt og kæmpede heroisk, når modstanderne angreb. Specielt Mathias S. Christensen kom i vejen for mange tiltag fra udeholdet. Men det var ikke ufortjent, at Værebro kunne tage hjem med en sejr.

Desværre måtte Avedøre undvære Martin Nordentoft og Bjørn Jensen i angrebet grundet en begravelse og en skade. De er forhåbentlig til disposition igen i de fem resterende kampe, hvor der nok skal laves mindst ni point for ikke at ende på én af de uheldige pladser i bunden af rækken.

Avedøres næste Sj.seriekamp er på lørdag den 14. maj i Glostrup kl. 12.00.

menu
menu