Avedøre turde vinde tæt kamp

Avedøre turde vinde tæt kamp

Indskiftede Sebastian Tan blev match-winner med mål i sidste minut

FODBOLD: Der er nok rigtig mange hold, der har prøvet at spille en solid kamp med overvægt i spil og chancer, og så alligevel er gået fra banen med et nederlag. Sådan må Karlslunde have følt det, da dommerne fløjtede opgøret mod Avedøre af. 1-0 til hjemmeholdet i en kamp, hvor man virkelig måtte arbejde for sejren.

Gæsterne var overlegne i det offensive spil, hvor Avedøre heldigvis har styrken i det defensive. Målmand Rasmus Sigaard spillede en fejlfri kamp med sikre indgreb, og så havde de to fyrtårne Niklas Myhrmann og Jonathan Villadsen foran sig til at lukke luftrummet af og lukke modstanderne ned. De to backs havde det meget vanskeligt mod letbenede angribere, der hele tiden udfordrede. Boldtab på midten var en dødssynd, og dem havde Avedøre lidt for mange af.

Da træner Peter Juul i anden halvleg skiftede Martin Nielsen og Sebastian Tan ind var det en offensiv og god indskiftning, da man samtidig hev Martin Nordentoft tilbage på midten. Et stærkt signal til modstanderen, der sagde, at man turde satse mere offensivt og turde spille for at vinde. Det gav lidt for mange opgaver til Mikkel Gadby, men også bolden længere væk fra Avedøres mål. At Sebastian Tan så blev kampafgørende var blot en ekstra fjer i hatten.

- Det var måske ikke helt fortjent, at vi løb med det hele, kommenterede træner Peter Juul.

- Karlslunde var os spillemæssigt overlegne, og vi var forberedt på, at deres offensiv ville volde os problemer. Men hårdt arbejde i begge ender, giver nogle gange også et godt resultat. Det fik vi denne gang. Vi kommer over et tungt pres, en masse stress og fysiske udfordringer, men fodbold handler som bekendt om at score mål, hvis man vil vinde, og det gjorde vi. Topholds medgang og evnen til at turde vinde, blev udslagsgivende...

- Vi spiller næste kamp allerede på fredag i Herlev, hvor vi igen skal op mod en god modstander. Ikke så gode som Karlslunde, men også med et par meget spændende angribere, som vi skal have styr på...

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu