Avedøre var godt med mod topholdet

Avedøre var godt
med mod topholdet

Tabte dog 1-3 til de suveræne oprykkere fra Holbæk

FODBOLD: Det startede med blomster og lykønskninger til Holbæk for førstepladsen og oprykning til 2. division. Men Holbæk var ikke søde ved Avedøre. Inden der var spillet 10 minutter havde Holbæk bragt sig foran med 3-0.

Da Mikkel Reimer-Gadby reducerede til 1-3 omkring den halve time på et direkte frispark, var der lidt håb for Avedøre. Holbæk havde dog forinden haft tre store chancer, men lige før pausen havde Martin Nordentoft dog også en kæmpechance. Senere i 2. halvleg havde Oliver Larsen en mulighed for at score, og en dobbeltchance til Nordentoft og Villadsen kunne også have udløst en scoring.

I det sidste kvarter måtte Avedøres Jonas Nørremark redde en scoring fra udeholdet i to forsøg, og Rasmus Siggaard måtte redde en friløber. Bedste forsøg til Avedøre i slutfasen kom fra Sebastian Tan, som i fri position fik sparket ved siden af målet.

Ser man bort fra det første kvarter, var Avedøre egentlig godt med. Resten af kampen var mere lige, og begge hold havde deres chancer for scoringer. Desværre var der sidste-øjebliks-afbud fra Mikkel Verlis (lyskeproblmer), og Niklas Myhrmann var i karantæne, og desuden var Aymen Lamlil og Mikkel Bang på ferie.

Den næste og sidste DS-kamp inden sommerferien spilles på lørdag den 15. juni kl. 15.30, hvor det er på udebane i Nymosen mod GVI, - et af de hold Avedøre slog tidligere på foråret.

menu
menu