Avedøre videre i pokalen

Avedøre videre i pokalen

FODBOLD: Med 3-1 på udebane mod sjællandsserieholdet Herlufsholm kom Avedøre endelig på sejrskurs igen, og dermed videre til 3. runde i pokalturneringen.

Allerede i første minut bragte Mathias ”Måge” Redke Avedøre foran 1-0, da han trak sig fri i feltet og sparkede bolden fladt under målmanden. Men efter et kvarter udlignede Herlufsholm på et hurtigt opløb. Redke havde en ny mulighed for at score, inden Herlufsholm fik to store chancer, efter nye boldtab på midten. Avedøre svarede igen. Sebastian Tan ramte stolpen og riposten kunne Oliver Larsen ikke få headet ind i det tomme mål. Lige før pausen førte en triplechance til Avedøre, heller ikke til en scoring.

Både Redke og Villadsen havde chancer for at bringe Avedøre foran efter pausen, men uden held. Redke fik også en friløber og driblede uden om målmanden, men driblingen endte på baglinjen. Jonas Nørremark fik ikke nok fart på en tilbagelægning til Siggaard, men Siggaard fik afværget. Gadby sparkede over mål, og det virkede svært for Avedøre at score.

Heldigvis for Avedøre var Herlufsholm lige så uskarpe, da en spiller ugeneret fik lov til at heade et hjørnespark mod mål; men bolden røg over. Nordentoft og Green havde gode langskud, hvor Greens skud snittede overliggeren, og Herlufsholm var alene med Siggaard, men afsluttede panikagtigt for tidligt og svagt.

Endelig forløsning!

Med bare 10 minutter igen kom forløsningen. Mathias Christensens præcise flade indlæg fra højre side blev dirigeret i mål af Steven Green til 2-1, og to minutter senere lobbede Mikkel Verlis bolden over målmanden, efter en smart aflevering fra Hervé Vincent Gamys. Mikkel Verlis er nok den eneste spiller, der ville vælge et lob i den situation med bolden liggende på jorden og en målmand på næsten to meter foran sig!

- En sammenfatning på kampen kunne være, at spillet specielt efter pausen virkede godt, og at der gennem hele kampen blev skabt mange chancer, bemærker sportschef Per Myhrmann.

- På minussiden kan nævnes de mange muligheder, der ikke fører til mål, fordi afslutningerne mangler enten kraft eller præcision; måske begge dele. Og så er der stadig alt for mange boldtab midt på banen, hvor modstanderen næsten altid kommer til en scoringschance mod et prisgivet forsvar.

menu
menu