Avedøre vinder vigtigt point

Avedøre vinder vigtigt point

Topholdet Vanløse misbrugte straffespark og Avedøre kæmpede heroisk - nu venter gyser i Roskilde på lørdag kl. 15.30

FODBOLD: Det hele endte, som det begyndte. 0-0 i en tæt kamp med meget spil på midten og rimelig få chancer. Topholdet fra Vanløse kunne have sikret sig oprykning med en sejr, og Avedøre skulle gerne have point for at bevare sin mulighed for overlevelse.

Det blev en heroisk kamp af Avedøre. Der blevet løbet alt det, man kunne og så lige et par ekstra meter, og det gav det ønskede point. Vanløse havde bolden meget, men stødte hele tiden mod muren i skikkelse af en velorganiseret defensiv, der ikke gav meget væk. Ingen chancer til Vanløse i de første 45 minutter, hvor Avedøres Mikkel Gadby fik en lidt overraskende mulighed kort før pausen, som han ikke fik ramt på.

En løs og tilfældig chance til Vanløse i starten af 2. halvleg blev blokeret, og så kom kampens største mulighed. Midtvejs blev der sendt en dyb stikning, som målmand Rasmus Siggaard gled ud for at blokere. Uheldigvis fik han også kontakt på en angriber, og der blev dømt straffespark. I selve sparket gled den tidligere HIF-spiller Tim Risvig, så han sparkede bolden op på sit støtteben, og dermed ramte bolden to gange. Det må man ikke, og målet blev annulleret. Herefter var det Avedøre, der kom til muligheder efter fine enkeltmandspræstationer og kompetente afslutninger, men stadig uden at kunne få bolden over stregen. Med Martin Nordentoft, Sebastian Tan og Chris Lindskow udenfor blev der virkelig leveret ved kasse et. Stor kamp af hele holdet, men måske især den “anonyme” holdspiller Filip Hansen, der virkelig tog ansvar og hele tiden havde hovedet med i det, han foretog sig.

Nu venter sæsonens sidste og mest afgørende kamp ude mod KFUM Roskilde i Lillevangscenteret kl. 15.30. Avedøre er foran i tabellen med tre point, men en dårligere indbyrdes målscore. Så gå efter sejren! Find kræfterne endnu en gang og fremstå som en enhed!

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu