Bakketop Trines fødselsdag og Naturens dag

Bakketop Trines fødselsdag og Naturens dag

For tre år siden kom kæmpen Bakketop Trine til Avedøre Sletten og satte sig på bakken ved Quark Naturcenter.

Det er vi blevet så glade for, at vi nu hvert år på Naturens Dag på søndag den 8. september fra kl. 10-14 holder en kæmpefødselsdag for Bakketop Trine. I år vil der være optræden med børne-hiphop-gruppen HipSomHap, som bl.a. spiller deres nye hyldestsang til Trine og hendes søskende. Borgmester Helle Adelborg holder tale for fødselaren, og så vil der naturligvis være lagkage til fødselsdagsgæsterne og meget mere. Så glæd dig til en dag med musik, naturoplevelser og aktiviteter.

Programmet

Kl. 10 ankommer Teater Vestvoldens Kæmpebus med HipSomHap, som til dagen har forberedt det sejeste show spækket med seje rim, syge beats og masser af hiphop-attitude i børnehøjde. Hør deres nye sang om kæmperne, som de vil optræde med sammen med flere af deres store hits.

Kl. 11 vil naturvejlederne og klimaambassadørerne afholde værksteder rundt om på Quark, hvor man bl.a. kan arbejde med energi, finde Bakketop Trines små dyrevenner og bygge minitrolde.

Kl. 12 vil der være fødselsdagssang for Trine og gratis fødselsdagskage til de fremmødte. Herefter er der fri leg på området og mulighed for at deltage i de førnævnte værksteder.

Du kan læse mere om Naturens Dag og Bakketop Trines fødselsdag og se det fulde program for kulturugen på vestegnenskulturuge.dk eller på Vestegnens Kulturuges app.

Du kan også besøge alle de andre kæmper på Vestegnen i løbet af weekenden. Følg med under begivenheden “Kæmpernes Fødselsdag - HipSomHap & Skattejagt” på Facebook.

Der vil være en foodtruck på pladsen, hvorfra der sælges kaffe, toast mm. i løbet af dagen.

menu
menu