Baldoni’s Julecirkus kommer til Avedøre

Baldoni’s Julecirkus kommer til Avedøre

Vind billetter til Baldoni’s Julecirkus

Julen er traditionernes tid med familiehygge, samvær, glæde og ikke mindst overraskelser.

Man siger jo, at julen er børnenes fest og sådan er det da også for de fleste. Men i Danmark har vi desværre børn som har det rigtigt svært og de børn vil Baldoni rigtig gerne hjælpe. Baldoni har derfor i år lavet et unikt samarbejde med de Danske Julemærkehjem. Hver gang der købes en billet til Baldoni´s jule forestillinger donerer Cirkus Baldoni 10 kr. til dette formidable formål. Træk derfor et par timer ud af kalenderen, tag familien i favnen og nyd en ægte juleforestilling. Det vrimler med glade nisser og naturligvis kommer selveste julemanden også.

Weekenden den 16. og 17. november kl. 15.00 gæster Baldoni’s julecirkus Avedøre, hvor der spilles indendørs Fægtesalen på Alarmpladsen 6.

Baldoni's nisser er som altid i hopla. I år bliver manegen fyldt med nisser fra nær og fjern. I forestillingen er der jonglerende nisser, balancenisser, kravlenisser, spillenisser og klovnenisser. Der er simpelthen nisser og jul i overflod. De er utålmodige og ellevilde for at vise jer hvad de kan, så derfor er de allerede trukket i det fineste nissetøj og venter kun på jer.

Jul for hele familien

De kække drillenisser Nis og Nisseline har haft god tid til at udtænke nye planer og er klar til helt nye drillerier. Nyd den glade julegris Anton Antonius’ frække og sjove påfund, som helt sikkert får smilet frem hos alle, selv de mest julestressede voksne.

Så alt er klart til en herlig juleforestilling. Den kære gamle Julemand har også lovet at komme selvom han har meget travlt, for han vil da ikke skuffe alle de dejlige forventningsfulde børn og voksne.

Allerede ved døren emmer der af jul med glad julemusik og når man træder ind i salen ser man manegen med gran, kugler og lys og nyder duften af klementiner, popcorn og varm gløgg. Der er virkelig lagt op til et par herlige timer hvor julestemningen i den grad er i fokus.

Er Baldoni’s Julecirkus ikke allerede blevet en del af jeres juletradition, så er det heldigvis ikke for sent.

Kun to forestillinger

Billetsalget er allerede startet og med kun to forestillinger i Fægtesalen der ikke rummer så mange pladser, vil der uden tvivl blive rift om billetterne. Du kan sikre dig billetter på tlf. 20 86 60 10 hverdage ml. 9-14, købe/reservere på julecirkus.dk eller på spillestedet v/indgangen fra 1/2 time før forestillingerne, hvis der er flere tilbage.

Under nissehuerne

Under nissehuerne i Baldoni’s Julecirkus, finder man såvel nogle kendte ansigter men også helt nye nisseartister som aldrig har været præsenteret før.

Cirkus Baldoni besøger flere end 100 byer fra marts til september i Danmark og Færøerne. I julemånederne har de gennem mange år optrådt med Cirkus Nissesjov for institutioner og skoler samt med Baldoni’s Julecirkus til juletræsfester og julearrangementer.

Vind billetter

Svar på spørgsmålet i rammen herunder og vær med i konkurrencen om billetter til Baldonis cirkusforestilling. 10 x 2 billetter (værdi 200 pr. billet.)

Baldoni

Baldoni

menu
menu