Bare for en sikkerheds skyld

Bare for en
sikkerheds skyld

Den lokale strand ser ikke videre appetitlig ud i skrivende stund, men når vandet ellers ikke har trukket sig tilbage, solen skinner og temperaturen er høj, er stranden i denne sommer lidt af et trækplaster for især småbørnsfamilier.

Forrige uges artikler om forurenet jord flere steder i Hvidovre har dog fået i hvert fald nogle strandgængere til at henvende sig til Hvidovre Avis, fordi de spekulerer på, om bunden af Kalveboderne nu egentlig er så god at komme i nærkontakt med.

For hvad betyder det egentlig for kvaliteten af bunden af Kalveboderne, når Kystagerparkens jord er mistænkt for at være lettere forurenet, og Valbyparkens jord - den tidligere losseplads, helt sikkert er forurenet?

Svaret er ikke noget, der kan indhentes på en time, og man skal være varsom med at nære ubegrundet frygt. Så indtil videre er stranden god at betræde, når solen ellers skinner, og man trænger til at blive kølet ned.

Men måske er det alligevel værd at se nærmere på, om Kalvebodernes mudderbund egentlig egner sig til at bygge sandslotte og bage mudderkager med?. Bare for en sikkerheds skyld...

menu
menu