BARE LIGE OMKRING HIZB UT-TAHRIR...

BARE LIGE OMKRING
HIZB UT-TAHRIR...

KENNETH KRISTENSEN BERTH om Sikanders kodesprog:

Jeg ved ikke om jeg skal føle mig beroliget eller foruroliget af Sikandar Malik Siddiques svar til mig i Hvidovre Avis den 15. maj. Indlægget er primært et personangreb, hvor jeg tillægges en række udtalelser – herunder også nogle som rettelig henhører til mine gode partifæller.

Siddique siger, at han ikke har ændret holdning siden 2005. Det var dengang Siddique gik til møder hos Hizb ut-Tahrir og da det kom frem, begrundede mødeaktiviteten med, at han ville vide, hvad Hizb ut-Tahrir mente - på samme måde - må man gå ud fra - som når en dansker lige kommer rundt om et møde i Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse for at snuse til, hvad det nu er for noget…..

Jeg vil ikke bedømme sandhedsværdien i det argument men lade det være op til læserne.

Egentlig havde jeg forventet at få en beklagelse fra Siddique og en meddelelse om, at han naturligvis tog fejl dengang i 2005 - i stedet får jeg det modsatte og så forklarer Siddique samtidig, hvor optaget han er af Alternativets nye politik. Måske er det i virkeligheden kodesprog til vælgere, der måtte sympatisere med ekstrem islam. Jeg ved det ikke.

Men det jeg ved er, at Sikandar Siddiques metoder er fuldstændig de samme, som da han ifølge Dagbladet Information lå i klan-infight med Wallait Khan i den socialdemokratiske gruppe i borgerrepræsentationen for 13 år siden: I stedet for at svare på spørgsmål angriber man spørgeren.

Det ville nok have været klogere med en undskyldning, men det er jo Siddiques eget valg.

Af MF Kenneth Kristensen Berth (DF)

menu
menu