Barndom i 1950’erne

Barndom i 1950’erne

Hvordan kommer du dine børn, børnebørn eller oldebørn i møde med fortælling om din egen barndom?

I dag tirsdag den 12. marts kommer Jens Peter Madsen til Risbjerg Kirke kl. 14 for at dele sine egne erfaringer og åbne en debat om de mange glæder og udfordringer, som ligger i at kunne fortælle egne barndomshistorier, så det får andre til at lytte opmærksomt.

Jens Peter Madsen har arbejdet med barndomsfortælling i mere end 20 år som seminarielærer og historiefortæller.

- Mange mennesker kender lysten til at høre om og fortælle historier om det liv vi har haft og særligt om dengang vi var børn. Mange har skrevet og læst erindringer i hæfter og bøger og mange har skønne oplevelser med at fortælle om “gamle dage” til børn, børnebørn eller oldebørn. Men let er det ikke altid at fange og fastholde andres og særligt børns opmærksomhed og interesse, siger Jens Peter Madsen.

Foredraget tager udgangspunkt i et udvalg af historier om Jens Peter Madsens egen barndom i 1950’erne. Publikum vil straks genkende tilsvarende historier fra deres egen barndom.

- De bedste barndomshistorier handler om det, som er det samme til alle tider, for eksempel at børn leger, søger venskaber, iagttager forældre og andre voksne, og oplever uhygge, glæde og forventninger, siger Jens Peter Madsen.

Arrangementet i Risbjerg Kirke den 12. marts kl. 14 til 16 er et af de 60 arrangementer, der bliver afholdt i kirken i forbindelse med 60-års jubilæet. Efter foredraget kan der købes kaffe og kage til kr. 20,-. Der kan desuden bestilles kirkebil til dette foredrag. Kontakt Risbjerg Kirke, hvis du har brug for kørsel.

menu
menu