Best of Bowie indtager Kometen

Best of Bowie indtager Kometen

Hvidovre Kulturråd inviterer til Best of Bowie i Kometen på lørdag

På lørdag den 14. april kl. 21-23 er der igen god musik i Kometen.

Da orkestret sidst besøgte Hvidovre i april 2016, få måneder efter David Bowies død, gav de en mindeværdig koncert i den hedengangne Hvidovre Medborgersal. Best of Bowie har gennem årene spillet David Bowies sange for et begejstret publikum, der gang på gang bliver overrasket over, at man kan få en så komplet oplevelse af at være tæt på originalen.

Efter udsendelsen af det vanvittigt roste David Bowie-album, “Blackstar”, i januar 2016 og Bowies uventede død blot et par døgn senere, er en hel verden af musikelskere blevet mindet om, hvor meget Bowie har betydet, og hvor tidløst og betydningsfuldt et værk, han har efterladt. Og der gik også kun få timer efter nyheden om Bowies bortgang, inden telefonen begyndte at kime hos Best Of Bowie.

Orkestret har spillet en stribe koncerter årligt siden etableringen tilbage i nullerne, og efterspørgslen har da også været støt stigende siden da. Selv om der således allerede var adskillige koncerter i tour-kalenderen i 2016, har de seks faste medlemmer af Best of Bowie fået udvide deres årlige koncertliste betragteligt herefter.

Når Best of Bowie lander i Kometen i bedste “Major Tom” stil - til april, vil de have finkæmmet Bowies omfattende katalog, for at sammensætte det bedst mulige sæt med sange fra hele karrieren. David Bowies største hits blander sig med nogle af hans største kunstneriske succeser, og der vil derfor ikke være nogen blandt publikum, der efter koncerten vil være i tvivl om, hvilken musikalsk kamæleon, David Bowie var, eller hvorvidt hans største sange vil holde i mange år fremover.

Forsanger i Best of Bowie, Michael Saxe Bjørn, fortæller:

- Det er en kæmpestor ære at få lov at fortolke Bowies musik, og samtidig forpligter det jo enormt. Vi vil gerne så tæt på den originale lyd som muligt. Hver gang vi går på scenen, skal vi leve op til en musikalsk og kunstnerisk standard, der bare er virkelig høj. Og vi elsker det! Derfor gør vi alt for at være knivskarpe til hvert enkelt show....

Så kom med når Hvidovre Kulturråd åbner Kometen til en aften i selskab med Best Of Bowie. Vi garanterer, at stemningen vil være i top, og at vi kommer helt tæt på mange, at de helt store hits. Let’s Dance!

Dørene åbnes kl. 20.00 og det koster 150 kr. inkl. gebyr på hvidovrebib.dk/arrangementer eller på Hovedbiblioteket.

menu
menu