Bliver direktør for 17 shoppingcentre

Bliver direktør for 17 shoppingcentre

- deriblandt Hvidovre C

Jesper Faurholdt bliver ny adm. direktør i Danske Shoppingcentre, der blandt andet ejer Hvidovre C. - det tidligere Hvidovre Stationscenter.

Han tiltræder den den 1. februar 2019, og får Michael Nielsen, tidligere adm. direktør i ATP Ejendomme, som ny økonomidirektør.

Jesper Faurholdtt, der indtil tiltrædelsen er adm. direktør i den franske byggevarekoncern Saint Gobain Distribution Denmark, har tidligere været adm. direktør i Kvickly, hvorfra han har mangeårig erfaring med god service- og kundeoplevelser.

Netop erfaringerne med at give kunderne gode oplevelser og give butikkerne mulighed for at leve op til kundernes forventninger er blandt hovedårsagerne til, at 49-årige Jesper Faurholdt bliver ny adm. direktør i Danske Shoppingcentre, der ejer 17 centre, som årligt bliver besøgt af knap 70 millioner kunder og omsætter

Han ser frem til at arbejde for, at centrene bliver endnu mere relevante for kunder og butikker; - Jeg ser shoppingcentre som oplevelsescentre, hvor familie og venner tilbringer kvalitetstid sammen, uanset om målet er at handle, spise eller noget helt tredje. Det er der heldigvis flere og flere, der gør, og der er både kommet flere kunder og en større omsætning i de 17 centre over de seneste år. Den udvikling skal fortsætte, og det kræver investeringer, som jeg glæder mig til at stå i spidsen for, siger Jesper Faurholdt.

menu
menu