Børn fra Hvidovre bager til fordel for BørneTelefonen

Børn fra Hvidovre bager til fordel for BørneTelefonen

Torsdag den 10. oktober trækker børn fra Hvidovre i forklæderne, når de deltager i Bag for en Sag 2019. Sammen med børn fra resten af landet er de med til at gøre en forskel for børn, der har det svært. Overskuddet fra deres salg af bagværk doneres nemlig til Børns Vilkårs arbejde med BørneTelefonen

Oktober måned bliver atter fyldt med velduftende bagværk, når flere end 80.000 børn og unge over hele landet kaster sig ud i diverse bageprojekter til fordel for BørneTelefonen. Der vil blive pisket, bagt og dekoreret efter alle bagekunstens regler, når Bag for en Sag endnu engang løber af stablen.

Strandhuset i Hvidovre er en af de mange institutioner, der deltager i Bag for en Sag i år:

- Vi bager med alle vores børn om formiddagen, og når forældrene kommer og henter, har de mulighed for at købe et stykke kage. Med de ældste af vores børn taler vi om, om de har prøvet at have det lidt svært. Vi fortæller dem, at det er der nogen børn, der godt kan have, men at der findes en BørneTelefon, man så kan ringe til, fortæller pædagogmedhjælper Marianne Lygteskov Hansen.

Dermed er børn fra Hvidovre med til at sørge for, at endnu flere børn og unge i Danmark kan få rådgivning på BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Bag for en Sag er en årlig tilbagevendende begivenhed, der er blevet afholdt siden 2005. Foruden at både børn og voksne kan have det sjovt med at bage, er Bag for en Sag også en anledning til at få talt om de problemer, der kan fylde hos børn - og så er det en nem måde at engagere børn i at hjælpe andre børn.

- Vi er utrolig glade for den store opbakning fra både børn, unge og voksne ved Bag for en Sag. Pengene fra det solgte bagværk er med til at sørge for, at endnu flere børn kan komme igennem til en frivillig rådgiver på BørneTelefonen, der lytter og hjælper, når livet slår knuder, siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.

menu
menu