Børnene læser løs i Hvidovre

Børnene læser løs i Hvidovre

Igen i år inviterer HvidovreBibliotekerne alle læsende og lyttende børn mellem 7 og 14 år til at være med i Sommerbogen. Sommerbogen er et samarbejde mellem landets børnebiblioteker og biblo.dk

Sommerbogen er en del af Hvidovre kommunes sommerferietilbud ”Aktiv sommer.”

Sommerbogen finder sted mellem den 14. juni og 24. august.

Børnene skal læse eller lytte til mindst 3 bøger/lydbøger for at deltage i Sommerbogen.

Derefter skal de anmelde bøgerne på biblo.dk. De skal bruge deres skole uni-login for at komme ind på biblo.dk.

På biblo.dk anmelder børnene de bøger, de har læst/hørt, printer deres læsekontrakt ud og afleverer den på børnebiblioteket.

På Hvidovre Hovedbibliotek eller Avedøre Bibliotek og Kulturhus kan børnene også få en fysisk læsekontrakt. På læsekontrakten kan børnene både skrive og tegne deres anmeldelse

Når de har gjort det, kan de få en gratis bog på enten på Hvidovre Hovedbibliotek eller Avedøre Bibliotek og Kulturhus. Hér kan de vælge mellem mange forskellige bøger, som børnebiblioteket har indkøbt, og på den måde får alle deltagende deres egen sommerbog.

Biblo.dk er folkebibliotekernes trygge onlinebibliotek og community for børn på 7-14 år. Sidste år skrev danske børn mere end 16.000 anmeldelser på biblo.dk.

Men mangler dit barn inspiration til hvad han eller hun skal læse? Hér er et godt bud til målgruppen:

Hjerte af pap af Kristina Aamand:

Sif er en pige på 13 år, hvis forældre er skilt. Sifs far valgte en dag at flytte sammen med Fiona, som er en meget anderledes og alternativ kvinde i forhold til Sifs mor. Det er Sifs mor aldrig rigtigt kommet sig over - og Sif er splittet mellem sine forældre. Derudover er der startet en ny dreng i Sifs klasse, som hun er blevet lidt forelsket i. Men er han i virkeligheden mere vild med Sifs veninde? Hjerte af pap er en god, sjov og rørende bog om at være teenager og ikke altid have det let. Første del af en serie på to bøger, til de 11-14-årige.

menu
menu