Børnene stiller spørgsmål til politikerne

Børnene stiller spørgsmål til politikerne

Børnefamilier i Hvidovre inviteres til politik, pandekager og hoppeborg på søndag på Solgården

Europa Parlamentsvalget er vi lige kommet igennem og om kort tid er det folketingsvalg. Rigtig mange valgplakater, måske har man som barn været inde i en stemmeboks med sin far eller mor eller som nogle børn på Solgården oppe på Hvidovre Rådhus for at se hvordan man brevstemmer.

Rigtig mange børn er i denne tid vidner til hvordan demokrati virker.

Børn stiller til tider nogle rigtige gode spørgsmål - det vil de forhåbentligt også gøre på søndag den 2. juni kl. 9.30, hvor bliver mulighed for Hvidovres børn at stille spørgsmål til Politikere.

Folketingskandidat for Socialdemokratiet Maria Durhuus, Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti Lisa Skov og Folketingsmedlem Dansk Folkeparti Mikkel Dencker, har modigt takket ja til at besvare spørgsmål fra børnene.

For at sikre at alle kommer til orde og der bliver svaret på så mange spørgsmål som muligt, vil Borgmester Helle Adelborg være ordstyrer.

At skulle kunne forklare børn sine meninger på en let forståelig måde, bliver nok lidt udfordrende for politikerne, men også meget oplysende for de medlyttende forældre.

Når børnene er færdige med at få klare svar på deres spørgsmål, vil der være pandekagebagning, hoppeborg, besøg ved Solgårdens dyr og leg på legepladsen.

Hvis der er spørgetid tilbage, vil de voksne få mulighed for at stille spørgsmål til det politiske panel.

Da det kan være rigtig svært at spørge, når der er mange der lytte, kan man hjælpe sit barn med at skrive spørgsmålene ned og tage dem med på dagen, hvor de vil blive indsamlet. Børnespørgsmål kan også sendes til bornepolitik@hotmail.com

Der vil for de voksne være kaffe/the, mulighed for at tale med politikerne og andet hyggeligt samvær.

Politik i børnehøjde vil finde sted på Solgården, Catherine Boothsvej 22.

menu
menu