Bom er første skridt mod en mere sikker skolevej

Bom er første skridt mod en mere sikker skolevej

Avedøre Skole forbedrer sikkerheden for eleverne i morgentrafikken foran skolen

Det sidste stykke vej fra Frydenhøjstien og til hovedindgangen på Avedøre Skole skal være mere sikker for eleverne, når de skal i skole om morgenen. Derfor har Avedøre Skole nu i samarbejde med skolebestyrelsen og kommunen fået sat en bom op ved indkørslen fra Frydenhøjstien til skolens hovedindgang. Den nye bom vil være lukket om morgenen, hvor eleverne møder i skole.

- Vi har oplevet, at der opstod nogle utrygge og potentielt farlige situationer, når bilerne om morgenen kørte helt op foran skolen, hvor der samtidig er elever, forældre og lærer, der ankommer på cykler og til fods. Det forsøger vi nu, at gøre noget ved, fortæller konstitueret skoleleder René Rasmussen Sjøholm.

Bommen blev sat op i sidste uge (før Påske), så det er for tidligt at bedømme om den løser de trafiksikkerhedsproblemer, forældre har påpeget.

Men formanden for skolebestyrelsen er optimistisk:

- Jeg håber, at forældre og elever vil tage godt imod, at vi nu har taget hul på arbejdet med at gøre vejen til Avedøre Skole sikrere, siger Lars Rendbæk Jensen.

Skolebestyrelsen og skoleledelsen er enige om, at det er nødvendigt med flere tiltag for at forbedre trafiksikkerheden for eleverne:

- Vi er i dialog med Center for Trafik og Ejendomme i Hvidovre Kommune, om hvordan vi kan sikre børnene en tryg skolevej. Jeg ved endnu ikke konkret, hvad det næste tiltag bliver, siger Rene Rasmussen Sjøholm.

menu
menu