Bonnie Dyrecenter er flyttet

Bonnie Dyrecenter er flyttet

Lokal dyrehandel og er flyttet fra Frihedens Butikscenter til Store Hus

Bonnie Dyrecenter, der de sidste 11 år har haft domicil i Frihedens Butikscenter, er fra slutningen af marts flyttet til Store Hus.

De nye lokaler i Store Hus er mindre, men det betyder ikke, at kunderne vil finde et mindre udvalg i butikken end de plejer.

- Da vi flyttede til det store lokale i Frihedens byggede vi reolerne ned, så det fyldte lidt mere. Nu bygger vi dem op, så der er plads til lidt mere, fortæller indehaver af Bonnie Dyrecenter, Jimmi Helander.

Sammen med hans personale er han glad for den nye placering, fordi mange af hans kunder i forvejen kommer fra Avedøre-området. Han håber dog på, at de resterende faste kunder fra Frihedens Butikscenter fortsatvil lægge vejen forbi den nye forretning i Store Hus.

- Vi kører på med en række gode tilbud, og så har vi ellers det samme store udbud, som vi plejer, understreger Jimmi Helander.

Han fortæller endvidere, at han har engageret sig i Centerforeningen i Avedøre Stationsby, så kunder og handlende i området kan se frem til, at der fremadrettet vil komme nogle aktiviteter i området.

- Det bliver rigtig fedt at få gang i noget herude, siger han.

key

menu
menu