Bronze til Langhøjskolen i landsfinale

Bronze til Langhøjskolen i landsfinale

I fredags drog 72 elever fra Hvidovre til Landsfinalen i Skoleskak i Kolding. Præstemoseskolen og Langhøjskolen deltog hver med fire hold á otte spillere, mens Dansborgskolen stillede med et enkelt hold. Der er godt gang i skoleskakken i Hvidovre og tidligere har bl.a. også Risbjergskolen og Holmegårdsskolen været med i Landsfinalen.

Det blev en fantastisk tur for Hvidovrebørnene, som dystede mod knap 900 andre elever fra 45 skoler. Efter de syv kampe var der underholdning med de kendte youtubere Mika & Tobias inden det var tid til præmieoverrækkelse.

Det lykkedes for det ene af Langhøjholdene, at opnå hele fem gruppesejre, hvilket var nok til en meget flot 3. plads. Derfor blev alle Langhøjeleverne kaldt op på scenen til stor hyldest og fine præmier.

Alle spillere var placeret i 8- eller 10-mandsgrupper og det lykkedes at opnå gruppesejre for alle Langhøjholdene, mens også Dansborgskolen og Præstemoseskolen kom hjem med flere flotte gruppesejre.

Da de to busser igen landede i Hvidovre havde turen varet 13 timer og alle skakeleverne var blevet en stor oplevelse rigere.

Storm og Walther

Storm og Walther

menu
menu