Butikker glade for genåbning

Butikker glade for genåbning

Kunderne stod klar, da butikkerne uden for centrene mandag åbnede op

Der var glæde hos de lokale forretningsdrivende, da en del af dem efter godt to måneders nedlukning mandag igen kunne åbne dørene op og invitere kunderne indenfor. I små grupper, vel og mærke.

- Det er ikke svært at overholde retningslinjerne, og det er utrolig dejligt at kunne holde åbent igen. De første to kunder står allerede i butikken. Men jeg har ondt af alle dem i centrene, der endnu ikke kan åbne op, sagde Tonny Kjær, der er indehaver af Hos Tonny i Bredalsparken.

Tonny Kjær har arbejdet hen over weekenden på at gøre forretningen klar til mandagens åbning, og han og hans medarbejder Patrick Christensen var begge i fuldt sving med at få bannere og stativer ud foran butikken ved åbningstid.

Hos Fri Bikeshop på Hvidovrevej 251 var der også travlhed og glæde over genåbningen - og det til trods for, at cykelforretningen har haft værkstedet åbent under nedlukningen.

- Vi har haft click n' collect under nedlukningen, men det gør alligevel en kæmpe forskel for os, at vi kan holde butikken åben igen. Hele vores udstilling af cykler har stået og fyldt op inde i butikken, så det er rigtig godt at åbne op igen, siger Erik Schack, der er medarbejder i forretningen.

Ved begge butikker, var der allerede fra åbningstid besøgende kunder.

Se på biler igen

Hos Auto-House Hvidovre på Gl. Køge Landevej er der igen åben – næsten helt som normalt. For der følger en række skærpede krav med genåbningen.

- Sikkerheden og sundheden hos vores kunder, ansatte og samarbejdspartnere er yderst vigtig for os. Derfor efterlever vi alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Alle ansatte benytter mundbind i butikken, og udstillede biler i showrooms sprittes/renses af efter hver fremvisning, siger biløkonom hos Auto-House Hvidovre, Jacob Hansen.

- Udover Sundhedsstyrelsens anbefalinger har vi stadig disse forholdsregler:

- Når du skal aflevere din bil på værkstedet, kan du gøre det uden fysisk kontakt via vores nøgleindkast. Vi bruger handsker, når din bil serviceres, og bilnøgler og andre berøringsflader renses, når bilen er færdig, slutter Jacob Hansen.key

Patrick Christensen og Tonny Kjær var klar mandag og bød velkommen.

Patrick Christensen og Tonny Kjær var klar mandag og bød velkommen.

menu
menu