Byttemarkedet - var et hit

Byttemarkedet - var et hit

Til Byttemarked og Kim Larsen-hyldest på begge sider af Risbjerggård-salens smukke facade

”Kom med dit genbrugsguld og gå hjem med andres”. Så enkelt var budskabet da Alternativets folketingskandidat Sikanar Siddique og hans frivillige i sidste uge inviterede til byttemarked under disko-kuglen inde i Risbjerggårds store sal. Måske var det først til mølle-princippet der fik Hvidovreborgere i stort tal til at fylde salen op med ”genbrugsguld”, da byggemarkedet slog dørene op præcis kl. 10.

- Jeg er både stolt og overvældet over den store tilslutning, siger Sikandar Siddique og peger på den store bytteaktivitet ved bordene. Fra kommunens nye velklingende lydanlæg høres umiskendeligt en vis hr. Larsen med sangen ’Jutlandia’.

- Vi er nødt til at sætte den grønne omstilling på dagsordenen, understreger Sikandar. - Danmark er nummer syv på listen over Co2-syndere. Byttemarkedet er en konkret måde at reducere textilindustriens store Co2-udslip på. Her kan vi almindelige mennesker gøre noget…

Børneadresselister

Lene Skrumsager Møller fra Ulsevej fremlagde en Børneadresseliste for at få børnefamilier med i et netværk, der på længere sigt kan bytte legetøj, børnetøj og lave legeaftaler i lokalområderne efter model fra det aktive beboernetværk Folk& fæ i Risbjerg-området for år tilbage.

Live-hyldest til Kim Larsen

Det musikalske højdepunkt var trubaduren Bjarne K. som fortolkede en stribe af Kim Larsens bedste sange i fri luft på den rekordvarme oktober-lørdag. Det skete på ydersiden af Risbjerggård-salens sydvæg, som til lejligheden var iklædt sin fantastiske efterårsdragt, som måske i dette efterår ses for sidste gang.

Trubaduren Bjarne K. fortolkede en stribe af Kim Larsens bedste sange i fri luft.

Trubaduren Bjarne K. fortolkede en stribe af Kim Larsens bedste sange i fri luft.

menu
menu